Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

de Wijk in Beweging

19 september @ 14:30 19:00

 Wijkcentrum bij Van Houten en JOP bieden een scala aan mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en plezierige activiteiten in de wijk.

Iedereen wordt uitgenodigd om deel te nemen aan twee ondernemende evenementen op dinsdag 19 september. Zowel het wijkcentrum bij Van Houten als JOP (Jongeren Ontmoetingsplek) openen hun deuren voor een dag vol inspiratie en activiteiten voor jong en oud.

Als je op zoek bent naar mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en meer te leren over waar je staat in het leven, dan is het wijkcentrum bij Van Houten de place to be. Hier kunnen buurtbewoners samenkomen om te ontdekken, te leren en te groeien. Of je nu interesse hebt in vrijwilligerswerk, een nieuwe baan of simpelweg wilt netwerken, het wijkcentrum biedt een gastvrije omgeving waar de koffie op deze dag zal klaar staan. Noteer de datum: dinsdag 19 september van 14.30 tot 17.30 uur. Het wijkcentrum bij Van Houten verwelkomt iedereen.

Het JOP is dé hotspot voor actie en plezier. Met een scala aan workshops en activiteiten om uit te kiezen, is er voor elk wat wils. Van capoeira tot taekwondo of zelfs een potje voetbal, het JOP heeft alles om jongeren in beweging te krijgen. Durf jij de uitdaging aan om deel te nemen aan deze spannende activiteiten? Kom dan langs op dinsdag 19 september van 14.30 uur tot 19.00 uur.

Of u nu op zoek bent naar persoonlijke groei of gewoon een leuke tijd wilt hebben, de evenementen op 19 september bieden voor elk wat wils. Zorg ervoor dat je erbij bent en deel uitmaakt van de bruisende energie van de buurt.

Voor meer informatie en eventuele vragen, neem contact op met Lub Snijder (opbouwwerker WIJ), via 06 554 650 99. Lub staat klaar om alle nieuwsgierige bewoners te helpen en te informeren.

Locatie en Tijden:

Wijkcentrum bij Van Houten

Datum: dinsdag 19 september

Tijd: 14.30 – 17.30 uur

Locatie: Oliemuldersweg 47

JOP (Jongeren OntmoetingsPlek)

Datum: dinsdag 19 september

Tijd: 14.30 – 19.00 uur

Locatie: Klaprooslaan 304A

Gegevens

Datum:
19 september
Tijd:
14:30 – 19:00
Activiteit Categorieën:
, , ,

JOP

Klaprooslaan 304a
Groningen,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie