Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Kartini – Indo Feest 

29 april @ 12:00 16:00

Na het succes van het evenement in 2022 werken Stichting Alzheimer’s Indonesia Nederland (ALZI Ned), Stichting EFATA Indonesia en de Perhimpunan Pelajar Indonesia (PPI) Groningen opnieuw samen bij het organiseren van een culturele activiteit in 2023. Hoewel het evenement nog steeds hetzelfde grote thema van Gezond en Gelukkig draagt, is de naam dit jaar veranderd van Happy Healthy Kartini in Kartini – Indo Feest. De verwachting is dat dit intergenerationele evenement een jaarlijks terugkerend evenement wordt voor Indonesische organisaties en gemeenschappen in Groningen, gehouden in het kader van Wereldgezondheidsdag (7 april), Kartinidag (21 april) en Indonesische Ouderendag (29 mei).

Kartini – Indo Feest 2023 wordt gehouden op 29 april 2023, in de Ontmoetingshal Leger des Heils, Dirk Huizingastraat 17, 9713 GL Groningen. Dit evenement heeft tot doel een forum te bieden voor creativiteit, interessante informatie te delen en het potentieel van de Indonesische gemeenschap in Nederland, in het bijzonder in Groningen, te verkennen. Vanwege het belang van dit evenement voor de Indonesische gemeenschap in Groningen, wordt het ook ondersteund door de Indonesische ambassade in Nederland, het Leger des Heils en WIJ Oosterpark Groningen.

Er zijn verschillende programma’s in Kartini – Indo Feest 2023, waaronder Mini Talk Shows, Brain Gym, dansvoorstellingen en muziekoptredens. In de mini-talkshow kunnen bezoekers genieten van gesprekken over interessante onderwerpen over gezondheid, organisaties en ook activiteiten van de jongere generatie. Verschillende dansgroepen en PPI-bands zullen de bezoekers vermaken met traditionele dansen, linedansen en muzikale optredens met nationale en buitenlandse liederen. Bezoekers kunnen van deze programma’s genieten en tegelijkertijd bezoeken aan kleine en middelgrote ondernemingen die door de Indonesische diaspora in Nederland worden beheerd. Eet- en drankkraampjes, ambachtelijke kraampjes en een informatiekraam maken Kartini – Indo Festival 2023 compleet.

Wij zien u graag op Kartini – Indo Feest 2023!

Gegevens

Datum:
29 april
Tijd:
12:00 – 16:00
Activiteit Categorieën:
, ,
Dirk Huizingastraat 17
Groningen, Groningen 9713 GL Nederland
+ Google Maps
050-5491467 / 3129592