Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Live muziek bij Fernweh: optreden Lisa Ploeger + bierproeverij

10 december 2023 @ 15:00 18:00

Op zondag 10 december organiseren we het allereerste live muziek event bij Fernweh. Voorafgaand aan het optreden wordt er een gratis bierproeverij van Brouwerij Hoogkerk aangeboden en na afloop is er gelegenheid om verder kennis te maken met het speciaalbier assortiment van de lokale bierbrouwerij.

Singer-songwriter Lisa Ploeger speelt rauwe countrypop en verhalen diep uit het hart. De Drentse muzikante speelde met haar rootsy muziek al op het Bevrijdingsfestival Drenthe, Eurosonic Noorderslag en in Paradiso. Daarnaast tourde ze in 2022 mee met de Popronde als één van de meest geboekte acts en stond ze in voorprogramma’s van Tim Knol en het Noord-Nederlands Orkest.

In het najaar van 2022 bracht ze haar debuut EP ‘Dear Diary’ uit, een EP die haar meest persoonlijke liedjes in 1 heeft gebundeld. Het neemt je op een reis door haar leven, startend bij het opgroeien als klein meisje in een muzikaal gezin tot aan de struggles van de corona crisis, het verlaten van toxische mensen en het vinden van liefde. Op de EP staan ook de eerder uitgebrachte singles ‘Waves’, ‘Don’t Let Me Drown’ en ‘Different Dimensions’. Alle 3 wisten de aandacht te trekken van de Noord-Nederlandse media, waarbij ze ook allemaal in de Noord 9 hebben gestaan van RTV Noord. Als kers op de taart werd ‘Waves’ opgepakt door NPO Radio 2!

Op dit moment werkt Lisa hard aan haar tweede EP die in het voorjaar van 2024 uit zal komen.

Let op: er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar
De bierproeverij is alleen geldig voor 18+. ID kan gevraagd worden.

Inloop en proeverij vanaf 15:00 uur.
Optreden Lisa vanaf 16:00 uur.
Na afloop is er ruimte voor een hapje en een drankje.

Locatie: Fernweh Groningen. Wouter van Doeverenplein 2 Organisatie: Fernweh Groningen

Gegevens

Datum:
10 december 2023
Tijd:
15:00 – 18:00
Kosten:
€10
Activiteit Categorie:
Activiteit Tags:
, ,

Organisator

* Anders
Groningen, Groningen Nederland + Google Maps