Kansrijk Oosterpark

Kansrijk Oosterpark

Kansrijk Oosterpark is een project in Oosterpark voor mensen die meerdere problemen en veel stress hebben. Dat kunnen geldproblemen, moeite met het vinden van werk, een invulling van de dag of het hebben van een kind dat bijzondere aandacht nodig heeft, zijn. Deelnemers van Kansrijk Oosterpark nemen de regie over hun eigen leven terug met een buddy en  ondersteunende partijen naast zich. 

Van moet naar moed
De essentie van Kansrijk Oosterpark is armoede aanpakken. Dit gaat vanuit de missie ‘van moet naar moed’. Deelnemers werken samen met hun buddy aan een nieuwe toekomst.

Rust en ruimte
Wanneer je deelneemt aan Kansrijk Oosterpark, krijg je een buddy. Die kijkt samen met jou naar jouw wensen en doelen. Samen met de buddy ga je hier aan werken. De buddy volgt jouw tempo. Door deze aanpak komt er meer rust en ruimte in je leven.

Wat wil jij?
Bij Kansrijk Oosterpark werken deelnemer en buddy 1 jaar samen. Wekelijkst heb je gesprekken met je buddy. Samen bespreek je alle zaken van jouw situatie, zoals wonen, gezondheid, geldzaken, opvoeden, werk en opleiding. De vraag ‘Wat wil jij?’ staat centraal.

TELEFOON
06 27549009
Contactpersoon:
Ester Koens (Uitvoerend projectleider Kansrijk Oosterpark)

Naar website

Misschien ook interessant