Figuranten gezocht!

Filmproducent Room for Film maakt met regisseur Thomas Stokmans de speelfilm ‘Meneer L.’ 

In de film ‘Meneer L.’ wordt een Aziatische toerist ten onrechte aangezien als asielzoeker, wanneer hij op vakantie zijn tas en paspoort verliest. Hij belandt in een Nederlands AZC waar hij bijzondere vriendschappen sluit met de bewoners en medewerkers ondanks het feit dat hij alleen non-verbaal kan communiceren. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. 

Bijzonder aan het project is dat de film zowel fictie, als documentaire elementen bevat. Er wordt nauw samengewerkt met de bewoners op het schip (asielzoekers en statushouders) die zichzelf spelen en hun verhaal doen in de film. 

Het begin van de film speelt zich af in Groningen, waar het hoofdpersonage met een groep toeristen Nederlandse locaties bezoekt.

Wij zoeken voor de draaidagen in Groningen figuranten (tussen de 50-70 jaar oud) met een Aziatische achtergrond die het leuk vinden om mee te doen met dit speciale project. 

Wij zoeken in het speciaal twee mensen die de taal Bahasa spreken.

Ook zoeken wij een man van Turkse achtergrond (rond de 50-60). 

Wij draaien op 16,17 en 18 oktober in Groningen (onder andere in ’t Zielhoes, de verdere locaties en tijden volgen nog) en zouden daarbij jouw help enorm kunnen gebruiken!

Als het jou leuk lijkt om een filmset te ervaren en bij te dragen aan deze bijzondere film, stuur dan een mail naar figuratie@roomforfilm.com