Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.
Recurring Event Event Series: GeldWIJs

GeldWIJs

4 april @ 13:30 16:30

Iedere maandag- en woensdagmiddag van 13.30 uur t/m 16.30 uur kunt u aan de Heesterpoort terecht voor al uw financiële vragen.

Bij GeldWIJs kunt u als inwoner van de Oosterparkwijk en Schilderswijk-Centrum kosteloos terecht voor neutraal en onafhankelijk advies over al uw geldvragen. GeldWIJs wijst u de weg, geeft advies, denkt mee en zet samen met u alle zaken op een rij. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken en kunt zo naar binnen lopen. Naast onze financiële experts zal er beide dagen ook iemand van de GKB aanwezig zijn.

Alle vragen zijn welkom, van klein tot groot. Voor alle vormen van inkomen, belastingen en toeslagen, schulden, minima regelingen en fondsen, het voeren van financiële administratie en de ondersteuning daarbij, kunt u bij ons terecht.

Neem zoveel mogelijk financiële informatie mee, uw legitimatiebewijs, Digi-d, uw budgetplan en voor 3 maand bankafschriften. Dan kunnen wij u het snelst op weg helpen.

Tevens kunt u hier terecht voor een Voedselbankaanvraag of verlenging. U mag hiervoor ook contact zoeken met Axel Kroeze: 06-55465638 / Axel.Kroeze@Wij.Groningen.nl

Email: geldwijs@wij.groningen.nl
Whatsapp: 06 – 307 97 392

Gegevens

Datum:
4 april
Tijd:
13:30 – 16:30
Kosten:
Gratis
Series:
Activiteit Categorieën:
, ,
Activiteit Tags:
, ,

Organisator

WIJ Oosterparkwijk
Heesterpoort 1
Groningen,
+ Google Maps