Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Theatraal muzikaal feest door Theater De Dames Slier en Voormalig Klein Koortje

20 april @ 20:15 22:00

Theater De Dames Slier, bestaande uit de zussen Harmien en Lydia, vooral bekend van hun schoolvoorstellingen over het milieu, hebben nu een feestelijke voorstelling gemaakt voor volwassenen, met een combo van drie uitmuntende muzikanten. Na een succesvolle reeks voorstellingen op het Noorderzonfestival in 2022 bleef het kriebelen. En zo ontstond het idee om de provincie in te gaan.

Nu spelen ze in elk dorp met het lokale koor een avondvullend programma. En ook in de Oosterparkwijk!

Samen met Voormalig Klein Koortje treden ze zaterdag 20 april 2024 om 20.15 uur op in de Silo aan de Oliemuldersweg 41 in Groningen.

Het Voormalig Klein Koortje is al 35 jaar het leukste a capella koortje in Groningen.

Hun repertoire bestaat uit lichte muziek en is zeer veelzijdig, van dramatisch tot swingend. Ze zingen o.a. a capella versies van Eric Clapton, U2, Rammstein, Groningse liedjes en alles wat daar tussen past.  Ze treden het liefst op in cafeetjes, op festivals, in kerkjes, of op straat. Zo ongedwongen mogelijk, a capella zonder bladmuziek. Douwe Ettema is de dirigent en hij zingt ook mee.

Na de pauze treedt het koor op en voor deze speciale gelegenheid gaan 3 solisten uit het koor samen met het combo een nummer zingen.

 

Laat je meevoeren in het hartverwarmende verhaal van een moeder die met liefde een verrassingsfeest organiseert voor haar dochter. Maar, wil dochterlief haar verjaardag wel vieren?

Met een gastoptreden van het koor en van verschillende andere artiesten spelen en zingen De Dames Slier op humoristische wijze het feest naar een wankel hoogtepunt.

Met medewerking van het combo: Han Hesselink (piano), Tseard Nauta (contrabas, accordeon, viool, banjo) en Gerlo Hesselink (sax, fluit, klarinet).

 

Voor het koor en het theatergezelschap is dit een unieke en buitengewone samenwerking. Een samenwerking die garant staat voor een feestelijke avond en die de zaal zal laten bruisen van energie.

Reserveer je kaarten nu via damesslier@gmail.nl voor een onvergetelijke avond vol muziek en verrassingen!

Gegevens

Datum:
20 april
Tijd:
20:15 – 22:00
Kosten:
€10
Activiteit Categorieën:
,
Activiteit Tags:
, , , , ,
Site:
https://www.dedamesslier.nl/jarig-in-de-provincie

Organisator

Dames van Slier
Telefoon
06 – 152 751 81
E-mail
damesslier@gmail.nl
Site
Bekijk de site van Organisator
Oliemuldersweg 41
Groningen, Groningen 9713 VA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie