Zo jammer

Een groepje bewoners rondom het Goudenregenplein (sporthal), heeft met samenwerking van Wij Oosterpark en de gemeente ervoor gezorgd dat er een rode prullenbak voor de sporthal is gekomen.

Waarom is deze bak rood en niet grijs? De grijze bakken staan onder beheer van de gemeente. De rode is geadopteerd door een groepje bewoners, die zijn dan automatisch verantwoordelijk voor de bak. Dit werkte ontzettend goed. Jammer alleen dat een stel onverlaten de bak zo nodig moesten vernielen. Zonde van al het werk dat deze bewoners er in steken om onze wijk een stukje schoner te houden.

De gemeente heeft de kapotte bak inmiddels verwijderd en toegezegd dat er een nieuwe rode prullenbak komt. Zijn er wijkbewoners nu op het idee gekomen om ook een prullenbak te adopteren, neem dan contact op met Wij Oosterpark aan de Gorechtkade 8.