Oproep – Wie het EERST komt, het EERST maalt!

Deze wat bevreemdende tijd wordt door mensen op verschillende manieren ervaren. Van stress, angst en verdriet tot bevrijdend en rustgevend. Hoe je het ook beleefd, het is een tijd waarin ik denk dat iedereen zichzelf ergens gaat tegenkomen en/of beter gaat leren kennen.
Ik schrijf afgestemde verhalen voor mensen die inzicht willen krijgen in zichzelf of in een situatie.
De verhalen hebben meerdere lagen, wat betekent dat er meerdere betekenissen in te vinden zijn. Ook zijn ze metaforisch, wat wil zeggen dat het verhaal niet daadwerkelijk over jou gaat, maar wel helderheid kan geven over jou en/of jouw situatie. Zo kun je er met een afstandje naar kijken, wat het makkelijker maakt om te zien wat er speelt of hoe ergens mee om te gaan.
In deze bijzondere tijd wil ik voor vijf mensen een GRATIS verhaal schrijven. Wil jij graag een verhaal dat helemaal speciaal voor jou is geschreven? Mail mij dan op 1 mei tussen 10.00 uur en 11.00 uur je naam, je leeftijd en je thema (meer heb ik niet nodig).
De eerste 5 die mij mailen krijgen een verhaal cadeau.

Zonnige groet van
Petra Beekhuizen Khan

petrabeekhuizen@planet.nl
www.jouwverhaalvertelt.nl