Oosterparknieuws Oosterparkheem

Sinds juni hebben is in de Oosterparkheem ‘het Mereltje’ geopend. In dit knusse winkeltje vindt u onder andere tweedehandskleding,  zelfgemaakte mondkapjes, prachtige sieraden, haardecoratie, decoratie (ook met thema’s als Pasen, kerst, noem maar op), gebreide babykleding. Ook kan uw kleding worden gerepareerd door de naaister. Onze diensten bieden we aan tegen een gunstig tarief en de opbrengst wordt geïnvesteerd in cliënten van de dagbesteding van Martinizorg.

U bent van harte welkom voor een kopje koffie, thee of een praatje. Het Mereltje is elke werkdag geopend van 9:30 uur tot 16:15 uur. U vindt ons op aan de Merelstraat 100 in de Oosterparkheem tussen de kapsalon en de receptie in.

Wilt u wat vragen over het innemen van kleding, het doen van een grotere bestelling, het inbrengen van kleding of wil je je als cliënt aanmelden bij deze dagbesteding? Wees welkom om contact op te nemen met Joyce Kempe of Engelien Grashuis via 06-10033968 of via Facebookpagina ‘het Mereltje’.

Lijkt het u leuk om deel te nemen aan dagbesteding, maar heeft u geen indicatie? We bieden strippenkaarten aan waarmee u alsnog kunt deelnemen.

Kom gezellig een kijkje nemen! Graag tot gauw in winkel ‘het Mereltje’ aan de Merelstraat 100.

Hartelijke groet, Ester Koens
Tel: 06-39343972 Tel: 06-58815115