Op onze Oosterparkwijk raak je nooit uitgekeken!

Als u de vorige wijkkrant gelezen hebt is u vast opgevallen dat er vier nieuwe wandelroutes zijn verschenen in onze mooie wijk.  Misschien bent u na het lopen van deze routes nog niet uitgewandeld? En wilt u graag wat meer weten over wat u in de wijk gezien hebt?

Dan kunt u op diverse plekken in de wijk, onder andere bij de Jumbo, de gratis Stap voor Stap boekjes ophalen. Er zijn er vier: Stap voor Stap door de Oosterparkwijk, Stap voor Stap verder door de Oosterparkwijk, Stap voor Stap nog verder door de Oosterparkwijk en de onlangs verschenen Stap voor Stap langs kunst in de Oosterparkwijk. Diverse buurten in de Oosterparkwijk worden hierin beschreven, op het gebied van kunst, architectuur, cultuur en geschiedenis.

Al deze boekjes zijn ontstaan in de wijk, gemaakt door de enthousiaste vrijwilligers van werkgroep Oosterpark Nooit Saai, ofwel ONS. ONS wil de kunst en cultuur in de wijk bevorderen in de breedste zin van het woord.

Ook kunt u soms met gerenommeerde stadsgids Jan Meijer de wandelingen lopen, u weet dan niet wat u hoort of ziet. Hij geeft nog meer informatie dan er in de handzame boekjes staat. Zie het artikel elders in de wijkkrant.

Namens werkgroep Oosterpark Nooit Saai.

Jacqueline Pieters, Sjoukje van Kuiken, Menno van der Wis, Jan Meijer, Alan Haveman, Petra Beekhuizen Khan, Frans Geubel