In beweging met Van Weering

Het is een rare tijd zo met alle Corona-perikelen. Dit geldt voor iedereen, of je nu in de zorg werkt, in de bouw, vrijwilligerswerk doet of geen werk hebt. Iedereen heeft zijn eigen zorgen. Dit kan leiden tot lichamelijke klachten, door overbelasting (stress) of juist door onderbelasting omdat we minder bewegen.

Het blijft belangrijk om in beweging te blijven! Een uurtje wandelen per dag kan er al voor zorgen dat je je fitter voelt en je weerstand toeneemt.

Doe regelmatig mee met Nederland in Beweging (tv) of pak wat vaker de fiets i.p.v. de auto.

Heb je lichamelijke klachten gekregen die niet vanzelf weer weggaan, dan staan wij uiteraard voor je klaar. Met goede hygiënemaatregelen en een mondkapje kunnen we jullie behandelen zoals we dat altijd deden. Kun je niet naar de praktijk komen vanwege Corona-gerelateerde klachten? Of durf je de deur niet uit?  Dan bestaat de mogelijkheid om je via telefoon, email, beeldbellen of de app Physitrack te helpen met adviezen en oefeningen.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact met ons op!

info@praktijkvanweering.nl of tel: 050-3130220

Wij wensen iedereen in ieder geval veel gezondheid toe!

Rik, Rita, Marjolein, Rosanne, Edwin en Eva, Team Van Weering