In memoriam: Cathy Kars

Op 9 oktober 2020 heeft de redactie van deze krant vernomen dat ons oud-redactielid Cathy Kars plotseling op 75-jarige leeftijd is overleden. Zij was niet alleen een zeer gewaardeerd lid van onze redactie, maar ook een kleurrijk persoon in de Oosterpark. Naast haar werk voor de krant was ze ook bekend van het OOG TV-programma “Heel gewoon Cathy en Gré”, waarin zij op hun eigen ludieke wijze op bezoek gingen bij stadjers, zwervers of politici, het maakte niet uit. Dit deed ze samen met haar vriendin Gré Imbos, van wie we in 2016 al afscheid moesten nemen.

Cathy nam nooit een blad voor de mond, en is altijd heel gewoon gebleven.

We zullen haar missen.

Namens de redactie willen we haar familie en vrienden sterkte wensen in deze moeilijke tijd.

Jarno Hoogeboom, hoofdredacteur.