GGD Groningen opent vaccinatielocatie in Sportcentrum Kardinge

GGD Groningen richt voor het vaccineren in de provincie Groningen verschillende vaccinatielocaties in, om de vaccinaties dichtbij de inwoners aan te kunnen bieden. GGD is in gesprek met alle Groningse gemeenten, zodat er straks verspreid in de provincie voldoende vaccinatielocaties beschikbaar zijn. Eén daarvan is de ijsbaan van Sportcentrum Kardinge. Daar vinden nu voorbereidingen plaats om de locatie gereed te maken voor grootschalige inenting. Hier start naar verwachting eind februari het vaccineren.

Locatie

De ijsbaan van Sportcentrum Kardinge wordt ingericht als vaccinatielocatie. De bezoekers gaan lopend naar binnen, waar de vaccinatie in 1 van de 10 kamers plaatsvindt. Via een aparte uitgang verlaat men de vaccinatielocatie. Bezoekers die met de auto komen, kunnen gratis parkeren.