Ooster Art Kunstmarkt op 29 mei gaat nog steeds door!

Ook al zitten we in een lockdown, de organisatoren van de Ooster Art Kunstmarkt houden de moed erin! Wij hopen jullie ook. De Ooster Art Kunstmarkt van zaterdag 29 mei 2021, vindt plaats op het pleintje het Lindenhof en in en rond De Blauwe Boerderij. De markt, met muzikale omlijsting, duurt van 11.00 tot 17.00 uur. Het wordt een veelzijdige kunstmarkt met versierde kroonluchters, portrettekeningen, fotografie, beeldhouwwerk, schilderkunst etc.

Er zijn nog twee kramen beschikbaar, een overdekte kraam van 2 meter kost 12,50 euro. Aanmelden kan via ooster.artgroningen@outlook.com.

Half maart zal, na overleg met de gemeente Groningen, worden besloten of de Ooster Art Kunstmarkt door kan gaan of dat het, wegens corona, verplaatst zal worden naar later dit jaar. Zonder deze vergunning is er geen markt mogelijk.

We hopen van harte jullie te zien op 29 mei!

Ineke Bakker & Jacqueline Pieters

Foto(s): blauwe-boerderij | Vera Wandelt.