Oproep: Vrijwilligers gezocht

Er zijn bewoners van Ooster-parkheem, die bijna niet buiten komen omdat zij voor een wandeling in de wijk aangewezen zijn op een rolstoel en zij (vrijwel) niemand hebben om die stoel te duwen. We willen daarom een groepje vormen om regelmatig met deze mensen te gaan wandelen. De structuur voor deze wandelingen wordt opgezet in samenwerking met Oosterparkheem. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, gaat het om een tijdsbesteding van ongeveer 2 uur per twee à drie weken (vaker kan). We hebben ervaren dat het prettig wandelen is met een niet te grote groep, daarom denken we aan steeds twee bewoners in een rolstoel en twee vrijwilligers per wandeling. Zelf ben je dan lekker in beweging en je maakt er nog iemand blij mee ook! Win-win dus. Spreekt dit idee je aan of heb je aanvullende vragen?

Contact: Frans Geubel,

f.geubel@hetnet.nl, 050-3130891