Zijn dit de grootste (zonne)bloemen van de Oosterparkwijk?

Een zomer met tropische temperaturen hadden we niet. In plaats daarvan scheen de zon vaak achter de wolken en kwam er regelmatig een flinke plensbui naar beneden.

Dit zorgde natuurlijk voor ergernis bij wijkbewoners die hoopten in de tuin lekker te zonnebaden of te barbecueën (dik doun in toene). Voor de bloemen en planten in de wijk waren de vele wolkbreuken een zegen en dat is ook te zien.

Zo stuurde Tineke Huizinga uit de Irislaan bovenstaande foto in. Haar zoon doet mee aan een zonnebloem-wedstrijd van de kinderopvang. Te zien is dat er inmiddels een flinke bloem tegen de voorgevel groeit. De zonnebloem trekt veel bekijks.

Ook Mans Venema uit de Lindelaan stuurde een foto in. De zonnebloem in zijn tuin blijft maar groeien. Deze is inmiddels maar liefst 4,10 meter hoog.

Ook de hoofdredacteur van deze wijkkrant merkt dat de bloemen dit jaar erg goed groeien. De rozenstruik in zijn tuin is dit jaar ook flink gegroeid.

Dit deed de redactie denken dat er mogelijk vele wijkbewoners ook flinke bloemen in de tuin hebben staan, die ze graag aan de wijk willen tonen. Dus ontstond het idee om te kijken wie van onze lezers de grootste bloem in de tuin heeft.

Kortom: heeft u inmiddels ook een gigantische bloem in de tuin staan en wilt u die delen met de rest van de wijk? De Wijkkrant Oosterpark hoort het graag!

Laat het ons weten via: redactie@wijkkrantoosterpark.nl. Stuur wel een bewijsfoto mee. Wellicht heeft u wel de grootste bloem van de Oosterparkwijk in uw tuin!

We zullen de (beste) inzendingen dan in het volgende nummer tonen.