Personal Fysio Fit van Weering

Het nieuwe jaar is weer begonnen! Helaas weer in een strenge lockdown.

Gelukkig gaat de maatschappij sinds 15 januari weer wat open. We mogen weer sporten en naar ons werk. Het thuiswerken heeft niet altijd gezorgd voor de juiste werkhouding, waardoor wellicht klachten zijn ontstaan. En door de gesloten sportscholen was het lastiger om fit te blijven.Mochten er nu lichamelijke klachten ontstaan, of gaan bestaande klachten niet over, dan staan wij uiteraard voor jullie klaar. Ook voor revalidatie bij long-covid kun je bij ons terecht. We zijn aangesloten bij Chronisch Zorgnet.

 Neem gerust contact met ons op via:

info@praktijkvanweering.nl of bel naar 050-3130220.

 Team van Weering,

Rik, Marjolein, Rosanne, Edwin, Eva en Esther

Foto(s): personal_fysio_fit | Mark C Hoogenboom.