Oproep: Koor zoekt vrouw

In het Oosterparkheem (Merelstraat 155, hoek Zaagmulders-weg) repeteert sinds een aantal jaren ons koor Vocalgroup The Evergreens.

Wij zijn een groep van ongeveer 20 enthousiaste vrouwen, die houden van zingen en gezelligheid. Het zingen gebeurt meestal 3- of 4 stemmig en het repertoire bestaat – zoals de naam al doet vermoeden – uit evergreens, maar ook uit bijvoorbeeld gospels, musical melodieën en Nederlands repertoire, zoals Boudewijn de Groot en Ramses Shaffy. En dat alles soms a capella en soms met pianobegeleiding.

De afgelopen twee seizoenen waren de raarste in ons bestaan. Door corona konden we langere tijd niet bij elkaar komen en optredens die gepland stonden moesten worden geannuleerd. Maar we zingen weer en merken dat we daar blij van worden!

Als je ook van zingen houdt, dan hopen we van harte dat je een keertje een kijkje bij ons komt nemen. We zijn namelijk op zoek naar nieuwe leden. Wij repeteren elke woensdagavond vanaf 19.45 uur tot 22.00 uur. Kom de hele maand september (in juli en augustus hebben wij vakantie) geheel vrijblijvend één of meer woensdagavonden bij ons luisteren of meezingen. Je bent meer dan welkom! Zet het alvast in je agenda, zodat je het niet kunt vergeten. Neem je vriendin, buurvrouw of zus mee. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Om je bezoek aan te kondigen (niet verplicht) of voor vragen kun je bellen met onze voorzitter Henny Rozema (tel. 06-34214200).