Werken of studeren vanuit bij Van Houten?


Werken of studeren vanuit bij Van Houten?

Woon je in de Oosterparkwijk en studeer of werk je vanuit huis (deeltijd of voltijd)?

Wat denk je van een flexibele werkplek in het nieuwe Oosterparkwijk wijkcentrum bij Van Houten? Ben je hierin geïnteresseerd? Hoe zou dit eruit moeten zien om voor jou een optie te zijn? Welke zaken zijn belangrijk voor jou om hier te werken of studeren in plaats van thuis?

Ik studeer International Facility Management aan de Hanzehogeschool en ik onderzoek welke zaken van belang zijn om rekening mee te houden bij het maken van flexibele werkplekken voor het wijkcentrum bij Van Houten. Hiervoor doe ik interviews met volwassenen die in de Oosterparkwijk wonen en voltijd of deeltijd vanuit huis studeren of werken. Als je een half uur of langer de tijd hiervoor hebt en interesse hebt om je mening te delen, dan kun je contact met mij opnemen.

Email: s.v.leite.mota@st.hanze.nl

What about working or studying from bij Van Houten?

Do you live in the Oosterpark neighbourhood, and study or work from home (part-time or full-time)?

What would you think about a flexible working space at the new Oosterpark community center at Bij Van Houten? Would that be interesting to you? How should it look like in order to be an option for you? What factors would be important for you to decide working or studying sometimes from there instead from home?

I am a graduate student of International Facility Management at Hanze University of Applied Sciences, and I am researching the characteristics that are important to be taken into account when creating a flexible workspace for the community centre bij Van Houten. For this, I am conducting interviews with adults that live in the Oosterpark neighbourhood, and study or work either full-time or part-time from home. If you can spare at least 30 minutes of your time and are interested in sharing your opinion, please contact me by email: s.v.leite.mota@st.hanze.nl .