Oproep: Koor zoekt vrouw én pianist(e)

In het Oosterparkheem (Merelstraat 155, hoek Zaagmulders-weg) repeteert sinds een aantal jaren ons koor Vocalgroup The Evergreens.

Wij zijn een groep van ongeveer 20 enthousiaste vrouwen, die houden van zingen en gezelligheid. Het zingen gebeurt meestal 3- of 4-stemmig en het repertoire bestaat – zoals de naam al doet vermoeden – uit evergreens, maar ook uit bijvoorbeeld gospels, musical melodieën en Nederlands repertoire, zoals van Boudewijn de Groot en Ramses Shaffy. En dat alles soms a capella en soms met pianobegeleiding.

Eerder heeft er een oproep in deze krant gestaan voor nieuwe leden en de uitnodiging om in september een keertje te komen kijken bij een repetitie. Daar zijn een paar mensen op afgekomen, maar hoe meer zielen, hoe meer vreugd, dus je bent nog steeds welkom! Momenteel zijn we druk met de voorbereiding van 2 kerstconcerten, dus daar ligt nu even onze prioriteit. Maar als je ook van zingen houdt, dan hopen we van harte, dat je in januari een keertje een kijkje bij ons komt nemen. Wij repeteren elke woensdagavond vanaf 19.45 uur tot 22.00 uur en de eerste repetitie na de kerstvakantie is op 11 januari.

Verder zijn we ook op zoek naar een pianist(e). Dus kun je piano spelen en denk je een koor te kunnen begeleiden, dan willen we ook heel graag met je kennismaken. Dat moet je vooral leuk vinden, maar er staat ook een bescheiden vergoeding tegenover.

Om je bezoek aan te kondigen (niet verplicht) of voor vragen kun je bellen met onze voorzitter Henny Rozema (tel. 06-34214200).