Activiteiten Ons Belang

Lachen, gieren en brullen met de theatervoorstelling van Toveroos

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 april komt de theatergezelschap Toveroos uit Zuidbroek bij ons een voorstelling geven. Ze spelen een zeer vermakelijk stuk “ Niets is wat het lijkt.” (‘t is aans was’t denkt). 

Over de voorstelling

Moet je als ouders nu optreden als je ziet dat het huwelijk van je zoon en dochter niet goed is? En hoe pak je het dan aan? Arnold Koopmans en Gretha Buisman denken daar een oplossing voor te hebben. Arnold stuurt dochter en schoonzoon naar een hotelletje, waar Gretha gaat bekijken hoe het werkelijk zit. Gretha kennen ze niet, dus die kan rustig haar gang gaan. Denkt ze! Het wordt anders als er in het hotelletje meer mensen komen, die Grethe wel kennen. Als bovendien de bazige hoteleigenaar en zijn meer dan luie dochter zich overal mee gaan bemoeien, ziet Gretha zich genoodzaakt undercover te gaan. Hierbij roept ze de hulp in van Arnold. Dit leidt tot nog meer vreemde en komische situaties. Alles dreigt uit de hand te lopen. Dus… “Niets is wat het lijkt” 

De zaal gaat open om 19.30 uur

Kaartverkoop via onsbelang@ziggo.nl

Entree 3,50 leden Ons Belang, niet leden betalen 5,00 euro.

Muziekmiddagen bij Ons Belang

In Ons Belang wordt op zondagmiddag 5 maart en 2 april een muziekmiddag georganiseerd. Op 5 maart komt het bekende Shantykoor Oosterstörm op bezoek voor een spetterend optreden. Hun optredens zijn altijd een groot feest met bekende en minder bekende liedjes. Het is niet voor niets dat hun optredens altijd uitverkocht zijn. Op 2 april geeft de Jazzfanfare een concert. De Jazzfanfare bestaat uit een twintigtal doorgewinterde amateur muzikanten. Ze spelen en zingen jazzklassiekers die iedereen wel gehoord heeft. Een sfeervolle middag die de moeite van het bezoeken waard is.

De zaal gaat open om 14.30 uur

Kaartverkoop via onsbelang@ziggo.nl

Entree 3,50 leden Ons Belang, niet leden betalen 5,00 euro.

Ons Belang is te vinden op de Zaagmuldersweg 82c