Wijkgilde

Wil jij weer terug naar school? Doe mee met het WijkGilde Oude Wijken. 

Voor wijkbewoners uit De Hoogte, Korrewegwijk en Oosterparkwijk

Heb je nog geen diploma en geen betaald werk? Ben je tussen de 27 en 65 jaar? Wil je jezelf ontwikkelen? Ontdekken waar je goed in bent en wat je leuk vindt om te doen? Je wereld vergroten? Nieuwe mensen leren kennen? Gun je jezelf een boost in je zelfvertrouwen? En woon je in een van de hierboven genoemde wijken? Dan is het WijkGilde iets voor jou!

In september gaan we opnieuw starten met het WijkGilde Oude Wijken. Dit is een eenjarig werk-leertraject waarmee je een MBO1 diploma kunt halen en werkervaring op kunt doen, allemaal in je eigen wijk. Een mooie opstap voor iedereen die de eerste stappen richting opleiding of werk wil zetten. 

Wil je meer informatie of een vrijblijvend intakegesprek? Neem dan contact op met Roos Doevendans; r.doevendans@werkpro.nl of 06-25580960.