Zomerkamp voor de jeugd!

De zomervakantie komt eraan en dat betekent dat er een spannend en avontuurlijk jongerenkamp op komst is! Speciaal voor jongeren tussen de 10 en 16 jaar oud uit de Oosterparkwijk in Groningen hebben we een onvergetelijke ervaring gepland. Dit kamp wordt een geweldige tijd vol actie, plezier en nieuwe vriendschappen!

Van 31 juli tot 3 augustus gaan we op avontuur naar Kampeerboerderij de Loryann in Bakkeveen. Deze prachtige locatie midden in de natuur is de perfecte plek om samen de schoonheid van het buitenleven te ontdekken. Het wordt een unieke ervaring, vol met leuke outdoor- en groepsactiviteiten.

Het kamp staat open voor alle jongeren uit de Oosterparkwijk, ongeacht hun achtergrond of ervaring. We willen dat iedereen de kans krijgt om deel te nemen aan dit geweldige avontuur. Daarom hebben we de kosten zo laag mogelijk gehouden: slechts €35 per persoon. Financiële ondersteuning is ook mogelijk, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. We willen dat niemand deze fantastische ervaring mist!

Wat betreft de activiteiten: we hebben een aantal spectaculaire outdoor activiteiten voor jullie in petto. Maar we willen daar nog niet te veel over prijsgeven Voor Hints kun je de social mediakanalen van Bslim, Wij-Oosterparkwijk, en Oosterlicht in de gaten houden. Vertrouw erop dat het een onvergetelijke ervaring wordt, waarbij jullie je grenzen zullen verleggen en nieuwe avonturen zullen beleven!

Heb je vragen over het kamp of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Rafael Brouwer van het Wij-Team Oosterparkwijk via telefoonnummer 06 – 219 450 30 of stuur een e-mail naar kampoosterparkwijk@gmail.com. We beantwoorden graag al jullie vragen en zorgen ervoor dat jullie goed voorbereid aan dit avontuur beginnen.

We kijken er enorm naar uit om jullie te verwelkomen op ons jongerenkamp! Samen gaan we een geweldige tijd tegemoet, vol met avontuur, vriendschap en onvergetelijke herinneringen. Schrijf je vandaag nog in!