Leger des Heils buurthuiskamer en kledingwinkel weer open!

Beste Oosterparkers,
Afgelopen januari begon de verbouwing van het pand aan de Dirk Huizingastraat. De keuken werd uitgebreid, de winkel werd aangepast, de zaal werd van nieuwe kleuren, meubels en vloer voorzien. Alles met de bedoeling een warm ontvangst voor te bereiden voor de vrijwilligers en bezoekers van Bij Bosshardt (Irislaan). Bij Bosshardt sloot afgelopen week definitief zijn deuren. Maar…maandag 15 april is het zover! Dan openen we gezamenlijk de deuren aan de Dirk Huizingastraat. U bent daar van harte welkom voor een kopje koffie, een praatje en wat gezelligheid. Dagelijks zal er ook iets te eten zijn, variërend van een uitgebreide maaltijd tot een eenvoudige lunch. De vrijwilligers van de kledingwinkels hebben zich samen hard gemaakt voor een aantrekkelijke winkel met tweedehands en vintage kleding. Een bezoekje meer dan waard. Ook de kerkelijke activiteiten blijven gewoon op deze locatie plaatsvinden en ook daar is iedereen welkom om eens aan te schuiven.
Openingstijden buurthuiskamer/kledingwinkel: ma – vr 10:00 uur – 15:00 uur met dagelijks tussen 12:00 uur en 14:00 uur de mogelijkheid iets te eten.
De zondagse samenkomsten (geloofsontmoetingen) beginnen om 10:00 uur (9:45 beginnen we met zingen), behalve de eerste zondag van de maand dan beginnen we om 16:00 uur (15:45 uur zingen) en nuttigen we na afloop samen een eenvoudige maaltijd.
We nodigen u van harte uit om eens binnen te lopen bij één van de activiteiten!