bij Van Houten

, ,

bij Van Houten is dé ontmoetingsplek voor en door Oosterparkers. Een plek waar je je fijn voelt, of je nu jong bent of oud. Of je nu geboren `Oosterparker’ bent of nieuw in de buurt. Bij ons kun je een lekker kopje koffie drinken. Je ontmoet er Oosterparkers in de buurtkamer of in de bibliotheek. Je kunt er leuke cursussen volgen of zelf cursussen organiseren. Je kunt er naar een buurtvergadering of even sporten.

Ben je ondernemer? Bij bij Van Houten kun je nieuwe ideeën opdoen. Je ontmoet andere ondernemers uit de buurt die je kunnen helpen. Je kunt er ook vergaderen of gewoon lekker werken.

Iedereen kan ervaring opdoen en iets nieuws leren. Ook dat kan bij bij Van Houten. Wie weet vind je daar wel je nieuwe baan!

Zo’n wijkcentrum past in onze Oosterparkwijk. Want dat is een fijne wijk om te wonen, te werken én te ontspannen. Het is een wijk waar je je veilig en thuis voelt, omdat je veel mensen kent. Heb je hulp nodig, dan is er altijd iemand die je kan en wil helpen. Vaak is dat een buurtgenoot.

Contactpersoon:
Miranda Dontje

Naar website

Misschien ook interessant