Buurt en leefbaarheid

Michi-Noeki

De Oosterparkwijk krijgt als eerste in Nederland een Michi-Noeki! Een Michi-Noeki is een plek in de wijk waar je even kunt uitrusten, een kopje koffie kunt drinken met andere bewoners of naar de wc kunt. Je ontdekt er wat het laatste nieuws is en wat je de komende tijd allemaal kunt doen in de wijk. Je kunt de vragen die je hebt over de buurt of waar je naar op zoek bent stellen aan de gastvrouw/heer. Want dat zijn buurtbewoners die graag iets willen betekenen voor de wijk. Laad je telefoon of elektrische rolstoel op, klap je laptop open, ga in overleg met iemand of kom gewoon een praatje maken.

Contactpersoon: Miranda Dontje ()
naar website

Misschien ook interessant

De Huismeesters

De Huismeesters is een woningcorporatie. Wij bieden ruim 8.000 huishoudens een thuis in Groningen, waaronder in de Oosterparkwijk.

Nijestee

Nijestee heeft ruim 14.000 woningen in bijna alle wijken van de stad Groningen. Veel van deze woningen zitten in de Oosterparkwijk.

WIJ Oosterparkwijk

WIJ Oosterparkwijk is bedoeld voor iedereen in de Oosterparkwijk en de Woonschepenhaven. Ook mensen uit de Schilderswijk en het Centrum zijn welkom op

Zalenverhuur Oosterpark

Zalenverhuur Oosterpark biedt zalenverhuur in de Oosterparkwijk.
Zelf aanmelden
Organisatie aanmelden?

Mist jouw organisatie nog in de gids? Breng daar dan nu verandering in!