Buurt en leefbaarheid

Nijestee

Nijestee heeft ruim 14.000 woningen in bijna alle wijken van de stad Groningen. Veel van deze woningen zitten in de Oosterparkwijk.

We onderhouden, verbeteren en bouwen ook nieuwe woningen. Zo kunnen we veel bewoners een thuis geven in deze mooie en leefbare wijk!

 

 

naar website

Misschien ook interessant

Spellenvereniging Rabenhaupt

Spellenvereniging Rabenhaupt is al meer dan 35 jaar dé vereniging voor bordspellen en kaartspellen in Groningen en omstreken. Zondags vanaf 19.30 uur

Michi-Noeki

De Oosterparkwijk krijgt als eerste in Nederland een Michi-Noeki! Een Michi-Noeki is een plek in de wijk waar je even kunt uitrusten, een kopje koffie kunt drinken met andere bewoners of naar de wc kunt.

Containerkunsten

Mail je foto naar containerkunsten@gmail.com<br /> Een staande afbeelding, grootte minimaal 2mb.<br /> Heb je vragen? Contact gerust Jeroen Kuilman.

De Huismeesters

De Huismeesters is een woningcorporatie. Wij bieden ruim 8.000 huishoudens een thuis in Groningen, waaronder in de Oosterparkwijk.

WIJ Oosterparkwijk

WIJ Oosterparkwijk is bedoeld voor iedereen in de Oosterparkwijk en de Woonschepenhaven. Ook mensen uit de Schilderswijk en het Centrum zijn welkom op
Zelf aanmelden
Organisatie aanmelden?

Mist jouw organisatie nog in de gids? Breng daar dan nu verandering in!