Buurt en leefbaarheid

WIJ Oosterparkwijk

WIJ Oosterparkwijk is bedoeld voor iedereen in de Oosterparkwijk en de Woonschepenhaven. Ook mensen uit de Schilderswijk en het Centrum zijn welkom op onze locaties. WIJ Oosterparkwijk is een plek voor ontmoeting en activiteiten, voor een kop koffie of een praatje. En zit je met een vraag, stap dan naar onze medewerkers in de WIJ-entree. We hebben vrijwilligers en ervaren professionals met een achtergrond in jeugdwerk, buurtwerk, ouderenzorg, hulpverlening en gezinsondersteuning. Maar heb je een leuk idee of wil je als vrijwilliger aan de slag? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Contactpersoon: Jeroen Kuilman (Opbouwwerker)
naar website

Misschien ook interessant

Spellenvereniging Rabenhaupt

Spellenvereniging Rabenhaupt is al meer dan 35 jaar dé vereniging voor bordspellen en kaartspellen in Groningen en omstreken. Zondags vanaf 19.30 uur

Michi-Noeki

De Oosterparkwijk krijgt als eerste in Nederland een Michi-Noeki! Een Michi-Noeki is een plek in de wijk waar je even kunt uitrusten, een kopje koffie kunt drinken met andere bewoners of naar de wc kunt.

Containerkunsten

Mail je foto naar containerkunsten@gmail.com<br /> Een staande afbeelding, grootte minimaal 2mb.<br /> Heb je vragen? Contact gerust Jeroen Kuilman.

De Huismeesters

De Huismeesters is een woningcorporatie. Wij bieden ruim 8.000 huishoudens een thuis in Groningen, waaronder in de Oosterparkwijk.

Nijestee

Nijestee heeft ruim 14.000 woningen in bijna alle wijken van de stad Groningen. Veel van deze woningen zitten in de Oosterparkwijk.
Zelf aanmelden
Organisatie aanmelden?

Mist jouw organisatie nog in de gids? Breng daar dan nu verandering in!