Buurt en leefbaarheid

Zalenverhuur Oosterpark

Zalenverhuur Oosterpark verzorgt zalenverhuur in de Oosterparkwijk op verschillende locaties. De beheerders verzorgen naast het klaarzetten van de zalen de technische faciliteiten en catering naar wens om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken.

naar website

Misschien ook interessant

Spellenvereniging Rabenhaupt

Spellenvereniging Rabenhaupt is al meer dan 35 jaar dé vereniging voor bordspellen en kaartspellen in Groningen en omstreken. Zondags vanaf 19.30 uur

Michi-Noeki

De Oosterparkwijk krijgt als eerste in Nederland een Michi-Noeki! Een Michi-Noeki is een plek in de wijk waar je even kunt uitrusten, een kopje koffie kunt drinken met andere bewoners of naar de wc kunt.

Containerkunsten

Mail je foto naar containerkunsten@gmail.com<br /> Een staande afbeelding, grootte minimaal 2mb.<br /> Heb je vragen? Contact gerust Jeroen Kuilman.

De Huismeesters

De Huismeesters is een woningcorporatie. Wij bieden ruim 8.000 huishoudens een thuis in Groningen, waaronder in de Oosterparkwijk.

Nijestee

Nijestee heeft ruim 14.000 woningen in bijna alle wijken van de stad Groningen. Veel van deze woningen zitten in de Oosterparkwijk.
Zelf aanmelden
Organisatie aanmelden?

Mist jouw organisatie nog in de gids? Breng daar dan nu verandering in!