De Blauwe Boerderij

De Blauwe Boerderij is gelegen midden in het oude monumentale Blauwe Dorp.

De Blauwe Boerderij biedt een ruim aanbod aan creatieve en op bewustwording gerichte workshops. Hiervoor zijn ook verschillende workshop en praktijkruimten te huur per dag of dagdeel. Maatwerk is het uitgangspunt dat zorgt voor een inspirerende ervaring op deze unieke plek.

De Atelierwinkel en het terras zijn op woensdagmiddag geopend van 12.00-17.00 uur waar u een heerlijke koffie, biologische thee of huisgemaakte taart kunt bestellen en in de Atelierwinkel zijn unieke handgemaakte producten te koop van creatieve noorderlingen. In het pand is een doorlopende expositie van schilderijen en kunst te bekijken. Op 8 september is het pand geheel voor publiek geopend tijdens Open Monumenten dag van 10.00-17.00 uur.

Als u interesse heeft in bijvoorbeeld een najaarscursus intuïtief schilderen, Japans penseel schilderen, NLP trainingen, mindfulness etc. kunt meer informatie vinden op de website www.blauweboerderij.nl en via info@blauweboerderij.nl of via 06-33140433 contact opnemen met Ineke Bakker: beeldend kunstenares, auteur en eigenaresse van De Blauwe Boerderij.