Waar staat PERSONAL FYSIO FIT van Weering voor?

Na 40 jaar praktijkhoudend te zijn geweest aan de Petrus Campersingel, zijn we 3 jaar geleden verhuisd naar de Gerbrand Bakkerstraat, om letterlijk meer ruimte te krijgen.
We waren met onze mogelijkheden uit ons jasje gegroeid en daarom was de volgende stap logisch: een groter pand, zodat we meer en uitgebreidere therapie konden aanbieden.
Naast een extra behandelkamer (voor onze individuele 1 op 1 hands-on behandelingen) kregen we ook een grotere fitness-/oefenruimte, waar we in kleine groepjes (meestal 2-3 personen) op de persoon afgestemde oefenprogramma’s kunnen aanbieden.
Te denken valt aan oefentherapie voor de volgende aandoeningen: COPD, verhoogd valrisico (kwetsbare ouderen), hartfalen, CVA, Parkinson, artrose, claudicatio, hartfalen, zwangerenfitness, sportblessures (preventie of revalidatie), revalidatie na een nieuwe knie of heup, neurologische aandoeningen.

Doel van de oefentherapie is afhankelijk van de hulpvraag waarmee iemand komt: conditieverbetering (soms behoud), spierversterking, mobilisering, stabilisering.
Het samen werken aan je gezondheid stimuleert een ieder in deze groepjes, er wordt enthousiast geoefend en gebabbeld.

Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid om 1 op 1 met een fysiotherapeut te oefenen, wanneer groepsverband u niet aanspreekt. Mensen die komen voor het OTAGO programma (valpreventie) werken niet in groepjes, maar hebben de fysiotherapeut voor “zichzelf”!  Dit is bij andere klachten uiteraard ook mogelijk en gebeurt dan vaak in combinatie met een behandelsessie.

Bij vragen kunt u bij ons terecht: Team van Weering, 050-3130220 / 3112774 of info@praktijkvanweering.nl. We staan u graag te woord.

Foto(s): personal_fysio_fit | Mark C Hoogenboom.