Nieuwe gezichten aan de Oliemuldersweg

Sandoro

Tussen Paradijsvogelstraat en Oosterhamrikkanaal springen enige veranderingen in het oog: Op no. 95 en 97 staan andere namen boven de entree.
“Sandoro” heeft de naam “PBS Late Night” vervangen, maar de opzet is in wezen hetzelfde gebleven.
De nachtbezorgdienst bestaat inmiddels al weer 3 jaar en kan telefonisch en on-line ingeschakeld worden voor: bier, wijn, cocktails en frisdrank; Chips, snoep, snackbroodjes, zuivelprodukten en ijs. Diervoeding, diepvriessnacks, drogisterijprodukten, babyvoeding, pizza’s. Cake en koeken; brood, beleg en gebak. Slagerijprodukten; Koffie, thee, suiker; Kruiden, specerijen en maaltijdsauzen. Schoonmaakattributen, babyprodukten (waaronder luiers) en feest- en partybenodigdheden als ook rookwaar (shag en sigaretten).
De bezorgkosten bedragen € 10,- voor de postcodegebieden 9713 t/m 9718 en nemen toe, naarmate de af te leggen afstand groter wordt.
De avondwinkel is ook al weer 2 jaar in bedrijf en heeft een breed assortiment, waarvan de prijzen iets hoger liggen dan bij reguliere supermarkten. Rechts van Sandoro zat de witgoedafdeling. Nu is daar een in-, en verkoop detailhandel in de zin van kringloopbedrijf gekomen met artikelen, die aangenaam laag geprijsd zijn.

Bij Late Night Sandoro zijn 3 medewerkers aktief, bij de kringloop 2.
De nachtservice is elke dag geopend van 18 – 3 uur. De nieuwe “struunwinkel” ma. t/m za. Van 12 – 22 uur.
Sandoro Late Night. Tel.: 0634561647 of pbslatenight.nl.

Roel Bos

Op Oliemuldersweg 97 zaten tweewielerzaak Bikkels & Bikes, kapsalon Nuver Koppie en huisdierentrimsalon Wilcora. Nu is fitness-centrum, annex personal trainer Roel Bos er gevestigd en Wilcora is gebleven.

Roel Bos en zijn zoon Paul.

Dit nieuwe centrum biedt een groot aantal trainingen, die grofweg omschreven preventief dan wel revalideren van aard willen zijn. Preventief, ofwel ter voorkoming van aandoeningen of sportblessures. Revaliderend in de zin van herstel bewerkstelligend.
Op internet worden een kleine 50 lichamelijke als ook psychische problematieken genoemd, waarvoor Roel Bos specialistische remedietrainingen heeft. Om een training te volgen, is een verwijzing vanuit de zorg of de gemeente vereist; maar als particulier kunt u er ook terecht.

Fitness-centrum (personal trainer) Roel Bos. Oliemuldersweg 97, 9713 VB Groningen. Tel.: 0625555852.

Foto(s): Gezichten 1 | Erik Weersing, Gezichten 2 | Erik Weersing.