Buurtzorg Oosterhamrik is werkzaam in de wijken Oosterpark en Korrewegwijk

Buurtzorg is een thuiszorg-organisatie die in het hele land actief is en ruim 12 jaar bestaat. Buurtzorg werkt met kleine teams bestaande uit (wijk)verpleegkundigen en (wijk)ziekenverzorgenden.

Ons kantoor bevindt zich in het St. Franciscuscentrum aan het Koekoeksplein. Wij werken met een aantal enthousiaste en zeer betrokken collega’s in een zelfsturend team, kunnen zorg op maat leveren en zijn flexibel.

Iedereen die zorg nodig heeft kan gebruik maken van Buurtzorg. Doordat wij in een klein team werken kunnen wij mensen zoveel mogelijk een vast gezicht bieden. Wij leveren het complete plaatje van zorg. Van hulp bij de persoonlijke verzorging tot (medisch) verpleegkundige handelingen. Daarnaast begeleiden wij ernstig zieke mensen in hun laatste levensfase. Wij hebben korte lijnen met huisarts en andere disciplines en kunnen u advies geven.

Om thuiszorg aan te vragen hebt u geen verwijzing van een arts nodig. In overleg met een van onze medewerkers wordt een indicatie gesteld. De wijkzorg die wij leveren wordt uit de basisverzekering vergoed.

Wij hebben op dit moment ruimte voor nieuwe cliënten!

Meer informatie? Voor meer informatie kunt u ons bereiken op ons telefoonnummer 06-13069280 of via de mail op groningenoosterhamrik@buurtzorgnederland.com