Druk!!!

Ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen dat het de afgelopen zomer flink warm was.

Verschillende weerrecords zijn dan ook gebroken. Voor het mooie weer hoefde je het land niet uit.

Terwijl de meeste mensen vakantie hadden, heeft de redactie van de wijkkrant niet stil gezeten. Al in januari zijn wij met een compleet nieuwe wijkkrant gekomen. Wij heb-ben jullie toen beloofd dat het daarbij niet zou blijven. In de afgelopen zomer hebben een aantal redactieleden zich bezig gehouden met de bouw van de website. Hier kunnen jullie uiteraard de nieuwste versie van de wijkkrant vinden. Ook alle oude wijkkranten zullen hier in de toekomst te vinden zijn.

Ook kun je hier foto’s bekijken en individuele artikelen teruglezen. Nieuwsgierig geworden? Breng dan eens een bezoek aan onze website, www.wijkkrantoosterpark.nl.

Laat ons even weten wat je ervan vind. Opbouwende kritiek is van harte welkom: redactie wijkkrant.