Open Atelier in de Blauwe Boerderij

De Blauwe Boerderij in de Oosterparkwijk houdt op zondag 14 april Open Atelier. Dit betekent dat de deuren openstaan om u te verwelkomen. De markante stadsboerderij is speciaal voor die dag omgetoverd tot een schatkamer waar van alles te zien is. We verklappen niet teveel maar lichten een tipje van de sluiter op. Er zijn installaties gebouwd in de twee kleine bijgebouwtjes. Ook de tuin wordt benut. Binnen in het hoofdgebouw is er een expositie van collages, zwart- wit houtskool portretten, magisch-realistische schilderijen en Sumi-e (Japanse penseelkunst) op rijstpapier en zijde. In het winkeltje van De Blauwe Boerderij zijn kleinere geschenken van diverse kunstenaars te koop. Op het terras kunt u een kopje koffie of thee en wat lekkers nuttigen. Ook kunt u zich opgeven voor diverse cursussen. De exposerende kunstenaars zijn: Ineke Bakker, Gerty van de Ven, Kitty Blüm en Sylvia Bökkerink. Op de website staat meer informatie over de kunstenaars. Website: www.blauweboerderij.nl

Contact: info@blauweboerderij.nl
De verlichting en ophangwerk is mede verzorgd door Fedde van klusservicef.com
Het evenement is onderdeel van Open Ateliers stad Groningen. Meer informatie over deze route kunt u vinden op facebook.