Spelers en muzikanten gezocht voor theaterwandeling “Ons kent ons”

De Oosterparkwijk bestaat dit jaar 100 jaar. Om dat te vieren kun je rond kerst genieten van een verrassende theaterwandeling in de Oosterparkwijk. Tijdens de voorstelling wandel je langs vier huizen in de wijk en krijg je een kijkje “achter de voordeur”. Jacqueline Pieters nam het initiatief en Astrid Warntjes regisseert de wandeling. Voor het schrijven van het theaterstuk ging Astrid Warntjes in gesprek met Oosterparkers en de Coöperatieve Wijkraad. “Ik ging op zoek naar verhalen en ervaringen die laten zien dat wat je aan de buitenkant van mensen ziet wel eens heel anders kan zijn wanneer je bij hen thuis over de drempel stapt”. Het is een stuk geworden waarin mensen die in de Oosterpark wonen zich zeker kunnen herkennen.

Initiatiefneemster Jacqueline Pieters woont al 22 jaar met veel plezier in de Oosterparkwijk: “Ik ben altijd geïnteresseerd in mensen en wil graag dat mensen elkaar beter leren kennen. Wat is dan beter dan een theatervoorstelling die we met elkaar maken en die zich ook nog afspeelt in onze eigen woonkamers?”

De theaterwandelingen zijn op 14 en 15 december, 19 t/m 23 december en 27 t/m 29 december. Met een mogelijke uitloop naar 4 en 5 januari 2020.

Doe jij mee aan deze voorstelling?

Voor
deze theaterwandeling is Astrid Warntjes op zoek naar onder andere spelers,
muzikanten, figuranten en begeleiders voor de voorstellingen. Dus, woon je in
de Oosterparkwijk, ben je 16 jaar of ouder en vind je het leuk om een rol te
spelen, muziek te maken of op een andere manier mee te werken aan deze
voorstelling? Doe mee! Iedereen is welkom!

De repetities
starten op dinsdag 10 september.

Jouw
huiskamer?

Voor de theaterwandeling is Astrid Warntjes nog op zoek naar een aantal huiskamers. Wil jij je huiskamer voor één of meerdere voorstellingen beschikbaar stellen? Neem dan contact op door een mail te sturen naar astridwarntjes@live.nl.

Informatie- en kennismakingsavond 2 juli van 19:30 – 21:30 uur

Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer weten? Kom dan vooral dinsdagavond 2 juli van 19:30 – 21:30 uur naar Speeltuin Vereniging Oosterpark, Resedastraat 2a. We vertellen je dan wat de bedoeling is, je kunt je vragen stellen en aangeven hoe je bij de voorstelling betrokken wilt worden, als vrijwilliger, acteur, figurant of muzikant. Je aanmelding voor deze avond ontvangen we graag in de mailbox van Astrid: astridwarntjes@live.nl.


Meer informatie
Website: www.evenementenoosterparkwijk.nl en www.stichtingmetafora.nl of volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/stichtingmetafora/