Aankondiging: eerste editie Wijkmarkt Oosterpark 31 augustus

Op 31 augustus vindt de eerste editie van de Wijkmarkt Oosterpark plaats in de Oosterparkheem. Wijkbewoners en organisaties staan op deze dag met hun marktkraampjes in het pand en in de tuin, er is livemuziek, er zijn dansoptredens en er vinden activiteiten plaats (kinderen kunnen onder andere geschminkt worden). Ook zijn er stands met eten en drinken. We willen deze markt graag met en voor de wijk organiseren. Het belooft een gezellige dag te worden! 

Wilt u een kraam huren als particulier, bewoner van de wijk of als organisatie? Wilt u een activiteit organiseren? Laat het graag voor 15 augustus weten via wijkmarkt@martinizorg.nl of via 06-58815115, dan reserveren we een mooi plek. 

Als bezoeker bent u van harte welkom tussen 11:00 uur en 17:00 uur. De toegang is gratis! Voor het huren van een kraam vragen we een klein bedrag. 

Tot 31 augustus!

Locatie: Merelstraat 100 Groningen