Ingezonden (Bia)

Hoi hoi, even een kriebeltje van mij, Bia, beheerder in de wijk Oosterpark.

Ik dacht bij mezelf effetjes een leuk stukje in het coronatijdperk. We horen zoveel nare dingen in deze bijzondere tijden.

Ik zelf vond de lockdown eigenlijk best leuk. Misschien wel bijzonder, maar wij, mijn gezin, kwamen helemaal  tot elkaar.

Bijvoorbeeld mijn verjaardag: mijn groep kinderen bestaat uit 20 kinderen. 5 Kids, aanhang en kleinkinderen. Zo leuk hè, stonden allemaal op 10 meter afstand te zingen. Ik kreeg allemaal cadeautjes op gepaste afstand, spandoek, slingers, drankjes en hapjes, echt zo lief. Zoiets vergeet je nooit meer. Het was dan ook een kroonjaar. Heel speciaal. Wil mijn kinderen hier nogmaals voor bedanken.

En dan de lange wandelingen op afstand  met de kids en hondjes in de prachtige natuur. Fietsen ook genieten. Hoe mooi zijn de fietsroutes. Er was toch een soort vrijheid blijheid, vakantie bij de deur.

En op gepaste tijd  naar het werk, want er moest toch nog wel het een en ander gebeuren.

Dit wou ik effetjes vertellen,

Vriendelijke groet,

Bia

Afdeling J.O.P H.O.P S.V.O
Onsbelang en de Woonschepen haven.