NIEUW!: FLOOR®- zwangerschaps- en hersteltraining

Ben je zwanger of net bevallen en wil je fit worden of blijven? Train dan mee met Floor®, de nieuwste en meest complete zwangerschapscursus van Nederland!

Het FLOOR®-programma bestaat uit actieve groepstrainingen gericht op behouden of verbeteren van kracht, conditie en stabiliteit. Zwangeren en al bevallen dames trainen samen, onder begeleiding van een daartoe opgeleide fysiotherapeut. Het is ook geschikt als je wat (bekken)klachten hebt of als je voor je zwangerschap niet sportte. De lessen en oefeningen zijn afgestemd op jouw niveau! Verantwoord sporten tijdens je zwangerschap voorkomt en/of vermindert klachten en zorgt ervoor dat je zo fit mogelijk aan je bevalling en het moederschap begint.

Voorlopig beginnen we met outdoor trainingen, zodra de corona-regels het weer toelaten kunnen we ook indoor gaan trainen.

Naast de trainingen is het ook mogelijk om FLOOR®- bevallingsvoorbereiding te volgen. Hierin leer je hoe een bevalling verloopt en welke tools je kunt toepassen om het bevallen wat makkelijker en meer ontspannen te maken. De voorlichting is no nonsens, eerlijk en zinvol. Het motto: “bereid je voor op alles en verwacht niets”.

Collega Marjolein is momenteel bezig met de opleiding tot FLOOR®-fysio. Ze behandelt al jaren patiëntes met zwangerschap gerelateerde klachten.  Als “corona” het toelaat is de FLOOR®-opleiding eind dit jaar afgerond en kan ze in januari 2021 starten met de eerste groep(en). Meer info kun je vinden op www.ditisfloor.nl en op www.praktijkvanweering.nl/therapieen-floor/ .

Wil je meer weten of je alvast aanmelden voor een proefles? Mail dan naar marjolein@praktijkvanweering.nl .