Hoe beleef(de) jij 2020 (of 2021)?

Dat we in een bijzondere periode leven zal voor iedereen duidelijk zijn. Hoe we deze beleven is voor iedereen verschillend. Dat heeft met allerlei factoren te maken. In de wijk is een initiatief ontstaan om eens te kijken of we een aantal van deze verhalen “boven de oosterparkvijver” kunnen tillen en met elkaar te delen. Onderwerpen zijn er natuurlijk te over, we zijn aan het brainstormen geweest, en dachten aan… familie, werk, dichtbij, ver weg, vrienden, hobby’s, verlies, boodschappen, tv-gedrag, ergernis, angst, blijdschap, oplossing, voeding, mogelijkheden, oplossingen… en zo zijn er heel veel items die zich laten vangen in een vertelling. We hopen dat je plezier hebt in het delen van je verhaal en zien je schrijven graag tegemoet. Probeer je verhaal in 250 tot 300 woorden te vertellen. Om de verbinding te voelen willen we graag dat je je leeftijd en eventueel geslacht vermeldt. Dit mag met je eigen naam of anoniem. Stuur je verhaal onder vermelding van “2020 mijn verhaal”  naar de redactie van de wijkkrant via het mailadres redactie@wijkkrantoosterpark.nl. We zijn benieuwd naar je inzending.