Nieuws van Humanitas

Voor de coronatijd bood Steunpunt Mantelzorg van Humanitas wekelijkse spreekuren voor mantelzorgers in de wijk. In de plaats van een fysiek spreekuur, kunnen mantelzorgers nu bij het online vragenuurtje terecht. 

 Online vragenuurtje Steunpunt Mantelzorg

Steunpunt Mantelzorg van Humanitas Groningen organiseert elke maandagmiddag een online vragenuurtje voor mantelzorgers. Heb je vragen, loop je ergens tegenaan of ben je nieuwsgierig hoe andere mantelzorgers met zorg omgaan? Geef je dan op via de mail mip.groningen@humanitas.nl of bel 050 – 312 60 00. Voor meer informatie ga naar: www.humanitas.nl/groningen/vragenuurtje. Kijk ook op onze website voor onze andere (online) activiteiten!

Opvoedmaatjes gezocht!

Ben jij die enthousiaste vrijwilliger die:

• Een steun wil zijn voor een gezin
• Ervaring heeft als opvoeder
• Stabiel, geduldig en flexibel is
• Een luisterend oor wil bieden
• De handen uit de mouwen wil steken
• Een jaar beschikbaar is

En zoek jij zinvol vrijwilligerswerk voor een paar uur in de week waarbij jij het verschil kan maken?

Meld je dan aan bij Home-Start! Wij beloven interessant, leerzaam en vooral leuk vrijwilligerswerk waarbij je volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. We bieden scholing, terugkombijeenkomsten met andere vrijwilligers en ondersteuning door een ervaren coördinator. Kijk voor meer informatie op www.humanitas.nl/groningen/homestart