Kunstenaars & creatievelingen gezocht!

Zet de Oosterparkwijk op de artistieke (wandel)kaart van Groningen

Begin dit jaar is er in de Korrewegwijk een expositie geweest waarbij kunstenaars hun werk achter hun eigen raam tentoon konden stellen en voorbijgangers zo kennis konden maken met verschillende artistieke werken en hun makers. Hoe leuk zou het zijn als wij hier, in onze wijk, een vervolg aan geven?!

Want ook de Oosterparkwijk herbergt kunstenaars en creatievelingen die buurtgenoten en passanten kunnen verblijden met een blik op hun werk. En wie weet leidt dit wel tot méér… Inspiratie, een (venster)podium én een hart onder de riem kan iedereen gebruiken!

De expositie is de gehele maand juli en er komt een Oosterparks tintje aan. Wat dit is en hoe het wordt? Dat ligt mede aan jouw inbreng. Ben jij enthousiast en wil je je alvast aanmelden als exposant? Of je raam beschikbaar stellen voor het werk van een kunstenaar? Of praktisch meehelpen?

Geef je dan snel, maar uiterlijk 1 juni, op bij Rozan Vergeer, de nieuwe cultuurcoach van de Oosterparkwijk: rozan.vergeer@bijvrijdag.nl.

Dan wordt het een kunstproject van, voor en door de wijk!

Foto(s): Kunstenaars en creatievelingen | Frans Geubel.