NIEUW bij Personal Fysiofit Van Weering: FLOOR® zwangerschapscursus

Wat is FLOOR®? De nieuwste en meest complete zwangerschapscursus van Nederland!

Het FLOOR®-programma bestaat uit actieve groepstrainingen gericht op  het behouden of verbeteren van kracht, conditie en stabiliteit. Zwangeren en al bevallen dames trainen samen, onder begeleiding van een daartoe opgeleide fysiotherapeut. Het is hierdoor ook geschikt als een dame wat (bekken)klachten heeft of als ze voor haar zwangerschap niet sportte. De lessen en oefeningen zijn afgestemd op het niveau van de deelneemster!

Verantwoord sporten tijdens de zwangerschap voorkomt en/of ver-mindert (bekken)klachten en zorgt ervoor dat je zo fit mogelijk aan je bevalling en het moederschap begint. Ook verlaagt het de kans op zwangerschapsdiabetes, zwangerschapsgerelateerde hoge  bloeddruk en een bovengemiddeld geboortegewicht van de baby.

Vanaf 3 weken na de bevalling (of 6 weken na een keizersnede) kan er gestart worden met de FLOOR®hersteltrainingen. Op verantwoorde wijze weer starten met opbouwen van kracht en conditie, met aandacht voor het herstel van je bekkenbodem.

We zijn gestart met FLOOR®-outdoor, vanaf onze lokatie aan de Gerbrand Bakkerstraat 75. Zodra de corona-regels het weer toelaten kunnen we ook indoor gaan trainen.

Trainingstijden
Maandag 19.30-20.30 uur. Vrijdag 9.30-10.30 uur.

Trainen gaat op basis van een strippenkaart, die zowel voor als na de bevalling te gebruiken is.

Naast de trainingen is het ook mogelijk om FLOOR®- bevallingsvoorbereiding te volgen. Hierin leren zwangeren hoe een bevalling verloopt en welke tools ze kunnen toepassen om het bevallen wat makkelijker en meer ontspannen te maken. De voorlichting is no nonsense, eerlijk en zinvol. Het motto: “bereid je voor op alles en verwacht niets”.

Meer info is te vinden op  www.ditisfloor.nl en op www.praktijkvanweering.nl/therapieen-floor/

Heb je nog vragen? Bel dan naar 050-3130220 en vraag naar Marjolein, of mail naar marjolein@praktijkvanweering.nl.

Hopelijk tot snel!

Sportieve Groet van Floor®fysio Marjolein, Personal Fysiofit Van Weering