Onzichtbare helden: Mantelzorgers in de schijnwerpers tijdens Dag van de Mantelzorg

De ‘Dag van de Mantelzorg’ op 10 november komt er weer aan. Op deze jaarlijkse dag staan mantelzorgers in de schijnwerpers. Deze schijnwerpers zijn meer dan verdiend en nodig. Het Steunpunt Mantelzorg breidt dit jaar de Dag van de Mantelzorg zelfs uit naar tien dagen.

Overal in gemeente Groningen vind je onzichtbare helden, jong en oud, van het kleinste dorp tot Stad, het zijn er ruim 70.000.  Ze zorgen voor een ziek familielid, vriend of buur. Die zorg is vaak onzichtbaar. Wat mantelzorgers doen is niet vanzelfsprekend, het is bijzonder en verdient waardering. Daarom gaan tijdens de Mantelzorg 10-daagse de schijnwerpers aan: want mantelzorg mag gezien worden!

 Het Steunpunt Mantelzorg breidt dit jaar de Dag van de Mantelzorg uit naar 10 dagen vol activiteiten. Van 10 tot en met 19 november worden verschillende activiteiten voor mantelzorgers in de gemeente Groningen georganiseerd. Er is keuze uit creatieve, culturele, ontspannende en sportieve activiteiten.

Mantelzorgers die ingeschreven staan bij het Steunpunt Mantelzorg van Humanitas Groningen ontvangen voor dit evenement een uitnodiging. Mantelzorgers die nog niet bekend zijn bij het Steunpunt Mantelzorg kunnen zich inschrijven via: www.humanitas.nl/groningen/dagvandemantelzorg. Dan ontvangen ook zij tijdig een uitnodiging voor dit evenement.

Mantelzorg 10-daagse in Groningen: het onzichtbare wordt zichtbaar!