Carrièrekansen bij de kinderopvang

De kinderopvangbranche viert hoogtijdagen: niet eerder, in de afgelopen 10 jaar, is het aantal kinderen op de opvang zo gegroeid. Sinds we de zomervakantie hebben uitgezwaaid, loopt het storm bij kinderopvangorganisatie SKSG. En dat biedt kansen, voor wie wel eens een nieuwe carrièremove wil maken!

Werken in je eigen wijk

Nieuwe collega’s kunnen in vrijwel elke wijk aan de slag. Iedere wijk is anders en brengt zijn eigen kansen en uitdagingen mee.

Kimberley de Koning is senior pedagogisch medewerker bij SKSG Bruintje Beer. De manier waarop kinderen elk op hun eigen manier zelfvertrouwen ontwikkelen, is haar motivatie om elke dag weer haar beste beentje voor te zetten. Kimberley: “Ik wil kinderen laten glunderen. Als je kinderen liefde, vertrouwen en veiligheid geeft, dan kan vrijwel alles. En het is fantastisch, dat je weet dat wanneer je zo intensief met een kind bezig bent geweest, dat een kind dan bijvoorbeeld goed mee kan komen op school.”

Waardevol werk

Het werk is waardevol voor Kimberley en haar bijna 1.000 collega’s. “We geven kinderen zelfvertrouwen en leren de kinderen gaandeweg steeds meer om op eigen benen te staan. Elk kind verdient individuele aandacht. Dat is waar SKSG voor staat, en dat geldt ook voor collega’s. Er wordt naar me geluisterd en er wordt naar me gekeken als individu. Ik werk in een fijn team en krijg de kans om door te groeien en mezelf te blijven ontwikkelen.” SKSG heeft een aantal interessante vacatures open staan voor pedagogisch medewerkers op het KDV en de BSO in Groningen. Een overzicht staat op werkenbijsksg.nl. Wie eerst kennis wil komen maken met de organisatie, kan appen of bellen met Xandra Drost 06-25271414.