Kunstmarkt groot succes!

De Kunstmarkt ‘Ooster Art’ op zaterdag 25 september was een groot succes!

Bezoekers vonden de aangeboden kunst over het algemeen van een verrassend hoog niveau, en roemden ook de diversiteit. De sfeer was prettig ontspannen zodat je meerdere malen langs de kraampjes ging slenteren. Je kon genieten van hapjes en drankjes van zowel De Blauwe Boerderij als van HOP (Het Oude Politiebureau) dat een mobiele unit had geplaatst.

Ook was het een dag om mensen te ontmoeten, bekenden en soms ook iemand die je in jaren niet had gezien. Er werd heel wat afgebabbeld. En ondertussen werden er goede zaken gedaan!

Spreekstalmeesteres Jacqueline Pieters leidde alles in goede banen met haar belletje, ten teken dat ze weer iets ging aankondigen, zoals een poëzievoordracht en twee verschillende muziekensembles. 

De drupjes die later in de middag begonnen te vallen kregen nauwelijks vat op de goede sfeer.

Bijgaand een foto-impressie van de dag.

Trio Troyas: Sven Otte (contrabas), Mirjam Dirks (zang) en Henning Brand (drums) met liederen ‘Tussen Oriënt en Avondland’.
In een gezellige sfeer werd er gekeken en gekocht.
Ook in De Blauwe Boerderij was kunst te zien, hier ‘Meer dan licht …, panelen van Wim Braakman.
Vader en zoontje genieten van populaire covers van Groningen Ukulele Society G.U.S.
Vision the Creator (Aisha Pinas) met ‘Spoken Word’.

Foto(s): Kunstmarkt 6 Varkentje Rund | Frans Geubel, Kunstmarkt 3 Trio | Frans Geubel, Kunstmarkt 1 | Frans Geubel, Kunstmarkt 5 Braakman | Frans Geubel, Kunstmarkt 4 GUS | Frans Geubel, Kunstmarkt 7 Vision | Frans Geubel.