Kunstwerk op het plein van IKC Borgman Oosterpark

De kinderen van Integraal Kindcentrum Borgman Oosterpark zijn na ruim een maand helemaal gewend aan hun nieuwe onderkomen aan de Klaprooslaan. Ze vinden makkelijk hun weg in het ruime en lichte gebouw en met veel plezier werken ze op de open leerpleinen. Hoewel het buitenterrein nog niet helemaal klaar is, staat daar al wel een kunstwerk. Gemaakt door de kinderen van het IKC, samen met beeldend kunstenaar Sandra Vermanen. De gekleurde draden van het kunstwerk staan symbool voor de diversiteit van alle kinderen, verbinding en ontmoeten van elkaar en het sluiten van nieuwe vriendschappen. Het kunstwerk groeide elke dag, ook omdat ouders en buurtbewoners een draadje mochten aanknopen. (Zie het artikel hiernaast voor meer informatie over het kunstproject).

Verbinding met de wijk

IKC Borgman Oosterpark heeft een centrale plek in de wijk en we vinden het belangrijk om samen met de buurtbewoners te werken aan een mooie Oosterparkwijk. Ook vanuit de onderwijsvisie wordt de verbinding met de buurt en de bewoners gezocht. Dat kan zijn in de vorm van een project of een actie. Daarover houden we je natuurlijk op de hoogte. En wil je weten of het IKC iets voor jou en je kind is, dan ben je van harte welkom voor een kennismaking. Een afspraak maken kan via 050-3210412.

Voor meer informatie over de kinderopvang, peuterspeelzaal of buitenschoolse opvang dan kun je terecht bij SKSG Klantadvies: 050-3171390. Ook vind je veel informatie op  ikcgroningen.nl/borgman-oosterpark en op borgmanschool.openbaaronderwijsgroningen.nl.