De Wijk De Wereld komt naar de Oosterparkwijk!

Na eerdere succesvolle edities in Selwerd/Paddepoel, de Korrewegwijk/de Hoogte, Beijum en Vinkhuizen komen we nu naar de Oosterparkwijk! Het komende half jaar nemen we onze intrek in de wijk. We willen jullie, bewoners van de Oosterparkwijk, graag ontmoeten en vertellen over onze plannen. En we horen natuurlijk graag alles over de wijk!

Kom je langs?

Woensdag 19 januari 2022 organiseren we daarom een eerste bijeenkomst, om 19.30 uur bij ‘bij Van Houten’ (Oliemuldersweg 47). In verband met de maatregelen rondom corona horen we graag of je komt, aanmelden kan via info@dewijkdewereld.nl. Je hebt een QR-code nodig om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn.

De Wijk De Wereld: de Stadsschouwburg het buurthuis van de wijk!

De Wijk De Wereld duikt ieder jaar samen met een club van professionele theatermakers een wijk in van Groningen. We staan aandachtig stil bij wat en wie er leeft in de wijk, brengen de buurt bij elkaar en laten vervolgens samen met de wijk van ons horen in de Stadsschouwburg. Alle ervaringen en persoonlijke verhalen worden door wijkbewoners met de rest van de stad gedeeld in een voorstelling bomvol theater, muziek, dans en alles daar tussen in. Het theater een week lang het buurthuis van de wijk!Meer info: dewijkdewereld.nl