Swingin’ IKC Borgman Oosterpark

Als Oosterparker kun je het bijna niet gemist hebben: het mooie nieuwe Integraal Kindcentrum (IKC) Borgman Oosterpark aan de rand van het gelijknamige park. Onze droom is om een levendig centrum te zijn, in verbinding met de wijk.

Gezocht: Vroege vogel / Pianist

De bruine piano verklapt het al direct bij de entree: dit is een muzikaal kindcentrum! Kunst en cultuur speelt een grote rol in ons programma. We zouden het dan ook fantastisch vinden, als er wijkbewoners zijn die minimaal één dag in de week muziek willen spelen wanneer de kinderen ’s ochtends tussen 8.15 – 8.30 binnen druppelen. Een mooie manier, om je liefde voor muziek op een jongere generatie over te brengen. Dat kan op de vers gestemde piano, maar mag natuurlijk ook op een eigen instrument! Vind je dit leuk om te doen, neem dan contact op met Laura Schaap via 050-3210412 of l.schaap@o2g2.nl.

Melodieuze peuterspeelzaal

Voor peuters is zelf muziek maken misschien nog wat te hoog gegrepen. Maar met dansen ben je nooit te vroeg! De peuters op het IKC lopen als een beer, zwaaien met hun takken in de wind en staan stil als een boom… ze gieren het uit van plezier en dat brengt kinderen én leidsters bij elkaar. Door liedjes te ondersteunen met bewegingen, leren de peuters sneller nieuwe woorden. Dansen op Nederlandse liedjes als die van Dirk Scheele helpt enorm bij de taalontwikkeling en de motoriek. Dus; kan je peuter niet zo goed praten? Ga maar samen dansen!

Kom kennismaken!

Wil je een kijkje komen nemen met je kind om te zien of het IKC iets voor jullie is, dan ben je van harte welkom voor een kennismaking! Een afspraak maken kan telefonisch op 050-3210412.

Voor meer informatie over de kinderopvang, peuterspeelzaal of BSO dan kun je terecht bij SKSG Klantadvies: 050-3171390. Een schat aan informatie vind je ook op  ikcborgman.nl/oosterpark en borgmanschool.openbaaronderwijsgroningen.nl.